"Ez olyan, mintha húsz évvel állították volna vissza azidőt. Sokkal több az energiám.".

Irodalom

A készülék gyártója és a Noviter Kft az Ön megbízható partnere: A készülek gyártója, az amerikai ScottCare Corporation minoségi orvostechnikai eszközöket gyárt. 1989 óta látja el a kardiológusokat és a pulmonológusokat a NICORE ™ ECP rendszerrel, amely fejlett technológia segítségével hatékony ECP terápiát, a beteg
kényelmét, és a rendszer megbízhatóságát bizosítja.

Milyen esetben várható a legjobb eredmény?

Koszorúsér eredetű mellkasi fájdalom esetén és krónikus szívelégtelenségben szenvedö sok beteg esetén az ECP előnyös alternativája lehett a bypass mütétnek, az angioplasztikának , a stent beültetésnek, vagy a gyógyszereknek.

Az ECP olyan betegek esetén javallt, akik már átestek, vagy nem jó jelöltek a sebészeti beavatkozásra. Gyakran ideális választás stabil angina és több-ér koszorúér-betegség esetén.

Bizonyos esetekben, az ECP segítségével a betegek javíthatják a vérkeringést és a coronaria véráramlási (perfúziós) nyomást tervezett bypass mutét előtt.

A kezelés hasznos olyan betegek esetén is, akik nem tolerálják, vagy  nem akarnak támaszkodni a gyógyszeres terápiára.

Az ECP nem ajánlott bizonyos esetekben, beleértve a következoket: friss sebészeti beavatkozás, nem kontrollált arrhythmia, pacemaker, súlyos tüdőbetegség, súlyos hypertonia, aneurysma, terhesség, illetve égés, nyílt seb, törés az ECP-vel kezelt végtagnál.


This free Dreamweaver template created by JustDreamweaver.com